Pages

.eP!L0g.

this is the batman begin. the new start. the new look. the new spirit n hope.all will be in this blog. start following this blog now.n u'll never regret.
world+sport+entertainment+Islam+my life=batman's stories

Friday, September 30, 2011

maNChestER UniTed

ni gambar aku sblum ferguson suh aku gnti hernandez masa dia cdera hritu,.,. haha,.,.



whAt i'M worKinG 4,.


aku nak sangat sume ni.,,.,.,.., hrap2 kowang sume akan doa kan kejayaan aku slalu,.,.,.

GAMBATTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sTuFFs.,.,,.


harta2 aku yang aku syang,.,.,.,.
sowi tak leh share dpan2,.,.,. tp leh shre dlam gambar,,..,,. huhu,.,..,,.


skowl story.,,.,.,.,.


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
bnyak nda nk citer ni.,,.,. first nk ckap pasal raya ,.,.,.
walaupown raya da nk hbes,.,.,. tp blum trlmbat nk cter kan,.,.,.,.

cm biasa ,.,.,. raya aku still kat KUala BERANG,,.,. pekan yang semakin memmbangun.,,.,.,.,.hri first konfom,,.,.,. ade nges2 skit,,.,. blik kg ayah.,,.,.
mntak2 maaf,.,.,.
haha,.,.,.

dan pling pnting bergambr,,..,,.

so .,.,,.
just watch it.,.,,.


gambar sowang2,.,.,.
cousin2,.,.,.

aku ,,ammar.,,.,. dan adik pompuan aku,.,.,.,. the single girl in my sibling list,,..,., haha,,.,.kna buli opmo,,.,. cian dia,.,.


still sweet,.,.,.,. mak ayah aku.,,.,.
cam owng muda.,,.,.,. hahahahaha.,.,,.

kuarga aku.,,.,.,.
nenek,,..,abah,,.,.umi.,,.,. allis,..,
ammar.,,.,.azim.,,.azam.,,..,dan aku,..,.,

love my family.,,.

skrang gi kat skolah lop.,.,,.,.

haha,.,..,

walaupown smbutan kat skolah takbest sngat.,.,., sbb cra menyambutnye da brubah.,,.,. da takder ziarah2 dorm ni,..,., kumpol kat dataran tu je.,.,,. makan bwah pokok dan kanopi,..,,..,

TP.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

masih best sbb ade kwan2 yang.,.,.,

imposiblle nk jmpe kat lain,.,.,.,. haha.,.,,.,.

jom tngok gmbar,,.,.,.,.


awo0p2 megat kembar ali.,,..,
brotherhood la ni,.,.,.
x thu la hbis skolah nti cmne.,,.,.
da cam kmbar ekpom,..,,. bkan adik beradik da.,,.,. haha.,.,.,




ni la form 4 boys yang blum kna gantung atas sbab yang tak munasabah lngsung.,,..pkul owng mncuri.,,.,. slah ke??????

pijo.,,.,. bestfren la ni.,,.,. awek ye dila,.,.,. haha.,,.,. sowi sbab kabo gop nda ni.,,.,. haha.,,.,.
kwan mase tdur dlm klas,.,.,. kawan mase maen bola,.,.,. kawan mase mkn kat dwan mkan,.,.,. kawan untuk slama2nya.,,.,. hope ur frenship never meltdown.,,.



zaim.,,.eqbal,.,.dan aku,.,.,. RedBoYz,.,.., haha,,.,.

aku dan dua owng bdak yang gla brgambar,.,. mjur JAZMINA AZIRA TAKDOP MASA TU,.,..,.,haha.,.,,.,.,.

Kwan2 gurl aku,.,.,. yang tpi skali tu,.,.,. blah knan.,.,,. owng yang ntah la,..,.,,. tp sronok leh knal ngan dia.,,.,. sowang lg dyana.,,.,. yang dua dri kiri,.,.,.,. totally good but smtime gedik skit,.,.,. normal la owng pmpuan gdik skit2 kan,,.?????? haha,.,.,. dyana ,.,.,.,. meme bestfren aku,.,.,. lot of pengalaman dlam cintancintun ni.,,.,.,. dan sowang yang sngat setia pd cnta,,.,.,. hope u mrry with Jimi owner tu,.,,, haha,.,.


ni bdak2 pompuan dlam kelas aku,.,.,.,. kecowl,.,.,.munir,.,.,.dyana rafar,.,,.(kata ckgu zarila),.,.,.ira,.,.zila,.,.,.tu spe ha,.,.,. haha.,,.,. dan tin ned,,.,. yang lki tu,.,.,. eqbal,.,.,. masa depan smsd tu,.,.,.., haha.,,.,.

btw.,,.,.,. in the nutshell,.,.,. as conclusion,.,.,.
raya thun bley dinlai sbnyak,.,.,.

7/10 la,.,.,.ok ar,.,.,.

hope thun dpan lg best,.,.,. hoho,.,.,.,.
nak tngok bnyak lagi gmbar gi kat fb aku.,,.,.
.....................................................................................................................................................................

life at skowl,.,.,.,.

bwu2 ni,.,.,. dpat flyer dri kawan aku yang aku pnah mention dlm blog ni,.,.,.,. they are UNA n FIZA,.,. from KPALA BATAS SCNCE SCHOOL,,.,.,.

trharu lak bla dpat,.,.,. mla nk nges mase mula2 dpat,.,.,. ade jgak owng yang menghargai diri aku ni,.,.,. haha,,.,. ayat sdey sket,.,.,.tp,.,.bla.,,,. da dpat,.,.,.,. nk tergelak ade ,.,.,.,. mmang joke ar ape2 yang diowang tulis,.,..,,. btw,.,,. THNKS,.,.,.,. last dpat flyer msa fom 2 ,.,.,. thu tak,.,.,. lame tu,.,.,. haha,.,.,.


ni la flyer tu,.,.,.,. i'm really apreciate about it,.,.,.,.,.
.....................................................................................................................................................................

1 lgi kjadian pling aku tak leh nk lupa,.,.,.,.

mase tu ade pergmbaran murni.,,.,. aku sbgai pen.editor kat skolah aku.,,.,. gi la tlong2 kmeraman,.,.,. pastu msuk klas lewat skit,.,.,.,. semangat nk blajar ni,.,..,,. dan kjadian tu berlaku,.,.,.

Aku dan ZAINAL ABIDIN (geng murni gop.,.,btw.,, .murni tu majalah skolah aku)
:assalamualaikum,.,.,.

SIR AZLAN(ckgu biology aku) :hoh,.,.,.bakpo lwak ni!!!!!!!! kull wapo do ni!!!!!!!!!!!. hah!!!!!ha,.,,.,. kluor2,.,.,.masuk kul lpan lima puloh nti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aku dan ZAINAL ABIDIN :(terkacip).,.,,.,.ok,.,.,.

tu je yang mmpu aku dan zainal kata.,.,,ni ar first time aku kna halau ,.,..,haha,.,.,.btw,.,.,,. tak terasa sngat pown,.,,.,. sbb,.,.,. sir azlan ngat ar,.,.,. ye baik,.,.,.,,. tp bese latu,., kdng2 moody sket,.,.,.,. nk2 skrang ni dia disturbia sket,.,.,.haha.,,..,,. set2 4d thu la kowt,.,.,. haha.,,.,.
.....................................................................................................................................................................


ATEH's BIRTHDAY,..,,.

tanggal 28 sept. hritu,.,.,. ckupla umur 16 thun kwan aku ni.,,.,.,. hope2 kamu jd lbih baik dari smlam.,.,,.., haha.,,,.,.,.,.
aku da suh koopian form two bg hadiah air kota soya jnama yeo's tp.,,.,.

esoknya,.,.,. ateh kta.,,.,.tak dpat pown.,.,,. ni msti koopian tu lupe,.,.,. sowi la ateh,.,.,. bkan rezki kau kot,.,.,.,. nti aku bg yang lain.,,.,.,. btw.,,.,.,.syukur leh kawan cam mg,.,.,.

ni gmbAR dia,.,.,.



erm,..,., btw,.,.,. HAPPY 16th BIRTHDAY.,,.,..,,.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

addin's heart,..,.,

erm.,,.,.,. skrang aku da thu ,.,.,. ape itu ske,..,, syang,..,.,cnta .,.,,.benci,..,.,

aku da mula sdar yang,.,.,.,. dlm khidupn ni,.,..,., sume nye sudah di atur.,,.,. jodoh.,,.,rezki.,,.,.ajal,.,.,. pertemuan dan perpisahan,.,.,.,. sume yang diatur untuk kita sentiasa yang terbaek dri ILAHI,.,.,,. DIA sntiasa menyayangi kita,.,.,. aku sngat2 bersyukur,.,. sbb pengalaman hdup aku sngat berbeza ngan owng laen.,,.,.,. bnyak yang aku blajar drpd penglaman tersbut.,,.,.,.

now.,,.,.,. i' realize.,,.,.

love is everywhere,.,..,

it is not only one person on this earth,,.,.

it will come to you.,,.,. with very misterius way,.,. haha.,,.,.
we'll never knows.,,.,.

x perlu susah2,.,.,. just tnggu,.,.,.
nti smpai ar tu,.,.,.

cume MASA je blum smpai,.,.,.

kan????

for THAT GIRL.,,.,.,.,. (a.f).,,.,.,. hope u.,,.,. happy with ur life,.,.,.,. sowi for everything,.,.,.

but i must forget u,,.,. to forget u.,,.. i need,,,.,. delete ur fon no..,,.block ur fb,,.,. .,sowi,.,. i have do it.,,.,. not hating.,,.,. but forgetting only,.,.,.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

rasanya.,,.,. stkat tu je la,.,.,. ape yang aku nk luahkan.,,.,. idea da kring,,.,. ni.,,.,.,.,.

btw.,,.,.

PLIZ DOA KAN AKU DAN OWANG2 LAEN YANG AKAN MNDUDUKI FINAL EXAM 17OCT NTI.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

9a+ MISSION just START,................

WASSALAM,..............