Pages

.eP!L0g.

this is the batman begin. the new start. the new look. the new spirit n hope.all will be in this blog. start following this blog now.n u'll never regret.
world+sport+entertainment+Islam+my life=batman's stories

Monday, June 6, 2011

veee-rous

akhirnya masalah virus kat laptop kesayangan aku ni da setel...
melayang duit 2 ratus mak aku ..
haha....

rupe2nye... mase aku beli laptop ni ...
antivirus yang dia bagi ..yang free trial je..
haprak la... mati2 aku ingat yang antivirus tu ori...

tadi aku beli la .. maksud aku mak aku beli la.. avira antivirus .. rm 109...
pastu upah dia format dan install smula barang2 basic tu haha... rm 100...

jd aku nak nasehat la kan kat korang...

don't ever give face(bagi muka ) kat virus2 ni....

ok...

No comments: