Pages

.eP!L0g.

this is the batman begin. the new start. the new look. the new spirit n hope.all will be in this blog. start following this blog now.n u'll never regret.
world+sport+entertainment+Islam+my life=batman's stories

Saturday, June 4, 2011

ilhamiah komikus


komikus

tu memang impian aku,,.,.,.

1st time bace komik pown aku da fikir yang aku nak jadi komikus
1st komik,.., doraemon,.,
pastu ,.,. aku kenalan ngan ujang.,.,,.

stu hari kwan aku bwak majalah kreko.,.,.,

aku masa tu memang fanatik ngan naruto
tp takleh tengok sbab..,,. kan naruto siaran kul 7 malam kan..
abah aku tak bagi tengok tv mase maghrib ni.,,.,.

nasib baek la ..kreko ade..dalam tu banyak manga... includingkh.. haha... koyal mat saleh sket..
including naruto..start drpda tu aku kumpul kreko..dan mula meng'explore' dunia manga ni...

smpai stu hri aku knalan plak ngan death note.. tup2.. kuar plak live-action dia...
lepas bace dan nengok citer nya... aku rase jatuh cinta kat jalan cerita dan gaya lkisan ye....

ni gambar komikus nye...
obata takeshi namanya,..

antara komik yang dia lukis....
bakuman... fevret aku... no.1

dan.....
death note.. fevret no.2

gaya lukisan aku banyak dipengaruhi gaya lukisan obata takeshi...

AKU MEMANG HARD CORE FAN LA KAT KOMIKUS ni......

ape yang aku harap kan... org2 disekeliling aku akan bagi sokongan kat aku ni....
tu je rasenye yang aku nak bagi tau..




No comments: